top of page
image_edited_edited.png

Eneri Telefoni AS (Kolsås)

Eneri Telefoni AS er en ledende leverandør av telekomløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi leverer telekommunikasjonsløsninger basert på fastnett og mobil for små og store bedrifter, strukturert kabling, nettverksløsninger, konsulentbistand og rådgivningstjenester innen IKT.  AS Telefoni ble etablert i 1987 og var Oslos første leverandør av ISDN hussentraler. I dag leveres moderne IP- og mobilbaserte telefoniløsninger til kunder i hele Østlandsområdet. Selskapets forretningsidé bygger på spisskompetanse innen telekommunikasjon. I April 2017 kom Eneri Fiber AS inn som deleier og vi skiftet derfor navn til Eneri Telefoni AS fra 1 mai.  Sammen med våre partnere fremstår vi i dag som en totalleverandør av så vel fibertekniske tjenester som tele og datasystemer og vi etterstreber en høyest mulig servicegrad for våre kunder.

 

Kompetanseområder:

 

Mobil:

Eneri Telefoni AS håndterer alt innen abonnement og tjenester fra Telenor, samt kan utføre dekningsmåling og levere løsninger som forsteker innendørs dekning. De er sertifisert for salg og drift av mobilt bedriftsnett, samt avanserte løsninger som tale i Teams og  Office 365. Eneri Telefoni leverer alt innen mobil-terminaler og utstyr, samt Nettbrett, PCer, hodesett, videokonferanse, porttelefoni, ip lyd og lisenser fra Microsoft Office 365.

 

Telefoni og Fiber:

Eneri Telefoni leverer telefoni og fiber løsninger fra Innovaphone, Sitcom, Telenor og Phonect. Vi levere og IT-infrastruktur og intern kabling. Vi levere fiber internett aksess fra Telenor, GlobalConnect og VikenFiber.   

Sertifiseringer utenom Telenor: 

  • IPT og Fiber fra Phonect, Viken og Globalconnect

Kontaktperson telecom/mobil:

Navn:  Geir Gulliksen

Telefon: 22510200

Mobil: 900 13 713

Epost: geir@eneri.no

Nettside: www.telefoni.no

bottom of page