image.png

IKT Partner AS (Drammen - Fornebu - Fredrikstad)

IKT Partner 24 er en totalleverandør av IKT, samle alt inne data og tele under samme kontaktpunkt for dere som kunde. Vi er løsningsorientert, og ønsker å være rådgiveren for våre kunder. Dette kan vi være fordi vi er leverandøruavhengig, dvs. at vi har mange å spille på, og derfor har vi også de beste forutsetningene for å kunne tilby den beste løsningen for våre kunder.

 

IKT Partner 24 holder til i Drammen, Fornebu og i Fredrikstad, og har egne folk på BackOffice og teknisk, som leverer fra installasjon, via opplæring og forvalter løsningen for dere som kunde også når dere er oppe og går. Det første vi gjør er å setter oss ned med våre potensielle kunder å tar en WorkShop, for å finne ut hva kunde har i dag og hva som kan være det beste for kunde i fremtiden, dette er selvsagt kostnadsfritt. Dette for å skape trygghet hos våre kunder på at vi kan det vi driver med, og at dere som kunde får den beste løsningen som er for dere.

 

IKT Partner 24 er Silver Partner hos Microsoft, og kan levere alt inne, SharePoint, Azure, Server som en tjeneste – kort sagt vi kan levere en «skreddersøm» til din bedrift innen IT og lagring. Vi leverer Telefoni, Fiber og Xdsl fra de største og beste operatørene i Norge. Egen Webshop for HW inne telefoni og it.

 

Ta en prat med en av våre medarbeidere – med mer enn 15 års erfaring i bransjen - så får dere råd om den beste løsningen for din bedrift

 

Kompetanseområder:

IT og Mobil:

IKT Partner AS håndterer alt innen abonnement og tjenester fra Telenor, samt kan utføre dekningsmåling og levere løsninger som forsteker innendørs dekning. De er sertifisert for salg og drift av mobilt bedriftsnett, samt avanserte løsninger som tale i teams, Office 365 og MDA. IKT Partner leverer alt innen mobil-terminaler og utstyr, samt Nettbrett, PCer og lisenser fra Microsoft.

IKT Partner er totalleverandør av IKT tjenester og Partner av Microsoft. Leverer servere, lisenser og tilbyr support og opplæring.

 

Telefoni og Fiber:

IKT Partner leverer telefoni og fiber løsninger fra Telenor. De kan dessuten bistå med intern kabling, samt oppsett av avanserte datasystemer og wan. 

Sertifiseringer utenom Telenor: 

  • Microsoft

  • Wifi

  • Cel-Fi

Kontaktperson telecom/mobil:

Navn:  Roger Nilsen

Telefon: 93 20 19 84

Mobil: 400 00 313

Epost: post@iktpartner24.no

Nettside: www.iktpartner24.no