top of page
image.png

NetSolution Buskerud AS (Drammen)

 

NetSolution er totalleverandør av produkter og tjenester innenfor IKT-området. Vårt hovedmarked er små og mellomstore virksomheter innenfor privat næringsliv og offentlig forvaltning. Selskapet ble etablert i 2003 og har i dag ca 35 ansatte på kontorer i Asker, Drammen, Tønsberg og Porsgrunn. Vår virksomhet bygger på tanken om at våre kunder skal kunne drive mer konkurransedyktig ved å utnytte gode IKT-løsninger. Kompetanse er nøkkelen til suksess og vi vektlegger kombinasjonen av erfaring og fagkunnskap. Våre medarbeidere har både bransjekunnskap og lang IKT-erfaring. Vi dokumenterer fagkunnskap gjennom sertifiseringer innenfor løsningene fra våre leverandører.

 

Kompetanseområder:

 

Mobil:

Netsolution AS håndterer alt innen abonnement og tjenester fra Telenor, samt kan utføre dekningsmåling og levere løsninger som forsteker innendørs dekning. De er sertifisert for salg og drift av mobilt bedriftsnett. Netsolution leverer alt innen mobil-terminaler og utstyr, samt Nettbrett, PCer og lisenser fra Microsoft.

 

Telefoni og Fiber:

Netsolution leverer telefoni og fiber løsninger fra Telenor. De kan dessuten bistå med intern kabling, samt oppsett av avanserte datasystemer og wan. 

Sertifiseringer utenom Telenor: 

  • Server/O365/Skytjenester

  • Nettverk/Sikkerhet

  • Kopi/Print/Dokumentløsninger

  • Møterom/skjermløsninger

  • Digitale signage / AV

Kontaktperson telecom/mobil:

Navn:  Knut Erik Anfinsen

Telefon: 919 11 000

Mobil: 995 58 844

Epost: knut@netsolution.no

Nettside: www.netsolution.no

bottom of page