top of page

PARTNERE

Telekjeden Communication ønsker å ha fokus på produkter relatert både til Tele og Data.

 

Telekjeden Communication har tegnet samarbeidsavtaler med flere av de ledende distributørene innenfor vår bransje, dette for at Telekjedens Commucations medlemmer kan tilby sine kunder et godt vareutvalg, og trygge leveringsvilkår.

 

Telekjeden Communication har kontinuerlig fokus på det markedet som tilbyr produkter relevante for oss. Vi ønsker å bidra med løpende tiltak som motiverer våre medlemmer til økt innsats for de som er tilbydere til Telekjeden.

 

Våre samarbeidspartnere får tilgang til et forhandlerapparat som har etablert tusenvis av referansekunder, og som tenker kvalitet i alle ledd og ivaretar kompetanse på alle aksesser.

 

På den annen side ønsker vi å være et taleorgan for kjedens medlemmer mot våre tilbydere, for at medlemmer skal få gode betingelser og optimal oppfølging, for at dette igjen skal stimulere til godt salg og god inntjening.

Telekjeden Communication skal ivareta leverandørenes behov for profesjonell håndtering av produkter og tjenester ved at vi bistår med opplæring av forhandlerne.

Partnere

image.png

TELENOR

SAMSUNG


Global Connect

Modino

Telia

bottom of page