Nationalt nettverk av IT og

Telekommunikasjons forhandlere

Om Telekjeden Communication

Telekjeden startet opp i 2005. Kjeden består i dag av 45 forhandlere, med til sammen mer en 60 ulike kontorer på landsbasis. Alle forhandlerne våre er sertifiserte for salg av Telenor’sprodukter og tjenester. Telekjeden er en landsdekkende kjede, med svært høy og bred kompetanse innen mobil/telefoni og IT.

Electronic Circuit
Fixing a Computer
Computer Chip
Communication Tower
Mobile Phone

Tjenester

Våre forhandlere tilbyr:

Hand on Laptop

Mobilabonnement fra Telenor

Flyt

Mobilabonnementet Flyt tilpasser seg automatisk databruken til hver enkelt ansatt. Enter du bruker mer eller mindre data enn vanlig. Bruker du mer data får du automatisk en ny datapakke. Unngå overforbruk og unngå å koble deg til usikre nettverk. Flyt tilpasser seg automatisk databruken til hver enkelt ansatt, slik at du alltid har nok data.

S - 3GB    /    M - 10GB    /   L - 50GB

S - For deg som bruker mindre enn 5GB data. Automatisk påfyll 3GB av data når du trenger det.

MFor deg som bruker mellom 6-20GB data. Automatisk påfyll 10GB av data når du trenger det.

L - For deg som bruker mer enn 20GB data. Automatisk påfyll 20GB av data når du trenger det.

Fiber og IP Telefoni

IP-telefoni

Det finnes pt, 3 typer forskjellig iptelefoni i Telenor.

 

Enbruker:

Sip konto som benyttes sammen med mobilt bedriftsnett. Eneste man trenger er tilgang på internett, samt terminal(Telefon) som er godkjent.

 

Flerbruker(IPT Internett):

Løsning som benyttes sammen med hussentral eller telefoni løsning. Kan benyttes uavhengig av internett leverandør.

 

Flerbruker(IPT over Nordic Connect):

Løsningen for deg som har krav til ekstra sikkerhet, eller allerede har et wanprodukt fra Telenor.

Fiber

Raskere, sikrere og tilpasset for fremtiden. Med fiber fra Telenor får din bedrift den digitale grunnmuren og det beste utgangspunktet for den moderne arbeidsplassen. Fiber gir deg muligheten til å ha ett, eller alle dine arbeidsverktøy i skyen. Og dersom bedriften har andre behov for tilkobling i fremtiden kan du med fiber ta høyde for fremtidenes behov i dag.

Startup Development Team

Mobile løsninger

Jobb smartere. Bedre opplevelser.

 

Mobilt Bedriftsnett er en fleksibel sentralbordløsning som passer for både små og store bedrifter. Med sentralbordet på mobilen er den ansatte lett tilgjengelig for kundene. De ansatte kan enkelt styre sin egen tilgjengelighet og få oversikt over sine kollegaers status. Bedriften unngår tapte anrop og kan yte bedre service. Det ikke bare lønnsomt, det gir også gode kunde-opplevelser.

Med ett hovednummertil bedriften blir det enkelt for kunder å ringe inn, og alle samtaler blir ivaretatt på en profesjonell måte.

Kunden møter en velkomsthilsen med tastevalg som styrer samtalen videre. Løsningen er fleksibel og settes opp etter din bedrifts ønsker og behov.

Utenfor bedriftens åpningstid møtes kunden av en talemelding som informerer om åpningstider og kontaktpersoner når bedriften er stengt.

 

Brukere i Mobilt Bedriftsnett får tilgang til en app på mobilen som gir en rekke nyttige funksjoner. For den som svarer på sentralbord eller kø er det enkelt å betjene innringere og sette samtalene videre om en ønsker. En har oversikt over tilgjengeligheten til alle i virksomheten i den interne katalogen. En ser hvem som ringer, har en samtalelogg med navn og nummer, tilgang til konferansetjeneste og mye mer!

 

Mobilt Sentralbord er et web-basert sentralbord som gir deg det du trenger for å gi møte innringere på en profesjonell måte. Du får full oversikt over hvem som ringer og om dine kollegaer er ledig eller opptatt. 

Nyheter

Kontakt oss

Image by Tomas Sobek

Nedre Skøyen vei 11 0276 Oslo, Norway

Nytt

Telekjeden Communication har skrevet avtale med Serit AS. 5 Serit forhandlere blir med i Telekjeden Communication fra november 2019.

Nytt

Nytt fra Telekjeden Communication. AS

+47 911 00 600

©2020 by Telekjeden Communication AS

Electronic Circuit