top of page
image.png

Mynet AS (Trondheim)

Mynet ble etablert i 2003, og har vært stadig i vekst siden da. Firmaet består hovedsakelig av mennesker med bransjeerfaring og innsikt i bedrifters behov for ulike typer kommunikasjon. Mynet AS eies av de ansatte, og har en sunn og god økonomi. Bedriften er således en av 3650 norske bedrifter som er tildelt tittelen Gasellebedrift. Mynets spesialområder er telefonløsninger og datakommunikasjon. Mynet har løsningsrådgivere, egne ingeniører og sertifiserte fagfolk. Våre kunder benytter oss pga vår kompetanse, service og tilgjengelighet. I tillegg gjør vår uavhengighet at de kan spørre oss om et bredt spekter av produkter og tjenester.

 

Kompetanseområder:

 

Mobil:

Mynet AS håndterer alt innen abonnement og tjenester fra Telenor, samt kan utføre dekningsmåling og levere løsninger som forsteker innendørs dekning. Mynet er sertifisert for salg og drift av mobilt bedriftsnett, samt avanserte løsninger som tale i teams, Office 365 og MDA. Mynet leverer alt innen mobil-terminaler og utstyr, samt Nettbrett, PCer og lisenser fra Microsoft.

 

Telefoni og Fiber:

Mynet leverer telefoni og fiber løsninger fra Telenor. De kan dessuten bistå med intern kabling, samt oppsett av avanserte datasystemer og wan. 

Sertifiseringer utenom Telenor: 

  • Microsoft

  • HP

  • Helsenett

  • Sikkerhetsprodukter

Kontaktperson telecom/mobil:

Navn:  Robert Pedersen

Telefon: 73 83 17 00

Mobil: 982 83 075

Epost: post@mynet.no

Nettside: www.mynet.no

bottom of page